18 жовтня 2018 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Опубліковано 18 жовтня 2018, о 12:14
На засіданні Комітету з питань бюджету за результатами розгляду порядку денного прийняті такі рішення:

Назва питань порядку денного

Загальні результати розгляду

Про погодження перерозподілу видатків державного бюджету, передбачених головним розпорядникам коштів державного бюджету:

 

перерозподіл видатків державного бюджету, передбачених Міністерству культури (розпорядження КМУ від 17.10.2018 № 739-р).

Погоджено (керуючись частиною восьмою статті 23 Бюджетного кодексу України).

перерозподіл видатків державного бюджету, передбачених Господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України (розпорядження КМУ від 17.10.2018 № 740-р).

Погоджено (керуючись частиною восьмою статті 23 Бюджетного кодексу України).

Щодо підготовки до першого читання законопроекту про Державний бюджет України на 2019 рік (реєстр. № 9000 від 17.09.2018), поданого Кабінетом Міністрів України (продовження розгляду).

Схвалено в цілому проект постанови щодо висновків та пропозицій до законопроекту, а також висновки Комітету до пропозицій у відповідній таблиці пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи до законопроекту.

Рекомендовано Верховній Раді прийняти за основу та в цілому підготовлений Комітетом проект постанови щодо висновків та пропозицій до законопроекту.

Про проект Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України (реєстр. № 9084 від 15.09.2018), поданий Кабінетом Міністрів України (продовження розгляду).

Рекомендовано Верховній Раді законопроект  прийняти за основу з урахуванням пропозиції Комітету та доручити Комітету доопрацювати його до другого читання з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку