8 квітня 2021 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Опубліковано 08 квітня 2021, о 17:08
  На засіданні Комітету з питань бюджету за результатами розгляду порядку денного прийнято такі рішення:


 

Назва питань порядку денного

Загальні результати розгляду

Про підготовку до другого читання проекту Закону України про внесення змін до додатків № 3 та № 4 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» щодо забезпечення діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України (реєстр. № 5197-2).

Рекомендовано Верховній Раді законопроект прийняти у другому читанні та в цілому як закон в остаточній редакції, викладеній Комітетом у порівняльній таблиці, з урахуванням внесення необхідних техніко-юридичних і редакційних поправок.

 

Про проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» щодо впровадження фінансово-кредитних механізмів забезпечення громадян України житлом (реєстр. № 5308 від 29.03.2021 р.), поданий народними депутатами України Арістовим Ю.Ю., Забуранною Л.В. та іншими.

Рекомендувано Верховній Раді законопроект включити до порядку денного п’ятої сесії та за результатами розгляду у першому читанні прийняти за основу і в цілому як закон з необхідними редакційними та техніко-юридичними правками.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку