2 грудня 2021 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Опубліковано 02 грудня 2021, о 11:01
   На засіданні Комітету з питань бюджету за результатами розгляду порядку денного прийнято такі рішення:

 

Назва питань порядку денного

Загальні результати розгляду

 

1.

Про погодження перерозподілу витрат державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки (розпорядження КМУ від 17.11.2021 № 1445-р).

Погоджено (керуючись частиною восьмою статті 23 Бюджетного кодексу України).

 

2.

Про погодження розподілу коштів, передбачених у державному бюджеті Міністерству захисту довкілля та природних ресурсів за бюджетною програмою 2701270 «Здійснення природоохоронних заходів, зокрема з покращення стану довкілля» (розпорядження КМУ від 03.11.2021 № 1369-р).

Вирішено направити зазначене розпорядження КМУ на доопрацювання.

 

 

3.

Про проект Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік (реєстр. № 6000), підготовлений Кабінетом Міністрів України до другого читання.

Рекомендовано Верховній Раді законопроект  за результатами розгляду прийняти у другому читанні та в цілому як закон з урахуванням пропозицій Комітету щодо змін до такого законопроекту (погоджених з Міністерством фінансів України), які викладені у листі-висновку Комітету.

 

4.

Різне:

- Про зміни у складі комісії для оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

 

 

Прийнято відповідне рішення.

 

 


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку