СТЕНОГРАМА

засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

6 жовтня 2016 року

 

Веде засідання Голова Комітету з питань бюджету ПАВЕЛКО А.В.

ПАВЕЛКО А.В.  Доброго дня, шановні колеги – народні депутати та запрошені! Зареєструвалося 14 народних депутатів, навіть 15. Присутня більша половина від складу членів комітету, кворум є. Засідання оголошую відкритим.

Прошу секретаря комітету Володимира Васильовича Шкварилюка здійснити підрахунок результатів голосування щодо рішень комітету.

Щодо порядку денного зауважень немає? Немає.

Якщо пропозицій до порядку денного немає, переходимо до розгляду питання про погодження змін до розподілу обсягу субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій згідно з Постановою Кабінету Міністрів № 678.

Будь ласка, від Мінфіну - Кузькін Євген Юрійович.

КУЗЬКІН Є.Ю. Шановні народні депутати, на ваш розгляд вноситься постанова, прийнята Кабміном. Це чергові технічні зміни. Уточнюються об'єкти, уточнюються суми. Там десь переносяться, десь відновлюються. Це треті наші технічні зміни. Були враховані всі зауваження станом на 27 вересня. І ми вже готуємо четверті технічні зміни, які також за вашим зверненням найближчим часом ми підготуємо, винесемо на Кабмін і також на Верховну Раду.

ПАВЕЛКО А.В. Дякую вам, Євгене Юрійовичу.

Слово надається голові підкомітету Куліченку Івану Івановичу. Будь ласка.

КУЛІЧЕНКО І.І. Шановні колеги, перерозподіл між окремими місцевими бюджетами та уточнення назв окремих об'єктів і заходів, які здійснюються за рахунок субвенцій. Згідно з цим рішенням залишається ще не розподілений залишок субвенції 350,6 тисяч гривень.

Пропонується підтримати таке рішення комітету: погодити зміни щодо розподілу між місцевими бюджетами у 2016 році субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій відповідно до Постанови уряду № 678. Прошу підтримати.

ПАВЕЛКО А.В. Дякую.

Шановні колеги, є запитання? Будь ласка, Богдане Васильовичу.

ДУБНЕВИЧ Б.В. Дякую.

Я би дуже вас попросив ще довключити сюди один заклад по Львову, так як там було не правильно написано пару слів. Комунальний заклад Львівської обласної ради "Львівський геріатричний пансіонат". Було написано "будівництво внутрішньобудинкових вхідників та доріг", а треба, щоб було написано "капітальний ремонт внутрішньобудинкових доріг". Сума – 500 тисяч гривень, вона була врахована. Дякую.

ПАВЕЛКО А.В. Приймається? Мінфін погоджує?

КУЗЬКІН Є.Ю. Да.

Будь ласка, Анатолій Сергійович Матвієнко.

МАТВІЄНКО А.С. У мене не по суті, оскільки це перерозподіл тих коштів, які ми вже проголосували. Я тільки хотів би подякувати, бо я був одним із ініціаторів сьогоднішньої зустрічі вас, пане Голово комітету, і всіх депутатів. Вибачте за те, що ми зайняли ваш час у перерві. Але це трапилося тому, і хотів би звернутися до Мінфіну, Оксано Сергіївно, до вас і до Євгена Юрійовича, у нас в середу комітет і, відправляючи нарочним у понеділок на комітет, не нарочним, а поштою, можна було б принести нарочним, і ми б не збиралися, а розглянули це вчора. Тому є прохання все-таки зважати на те, що у нас комітет в середу, і якщо є можливість передати раніше, то передавати нам раніше, щоб ми не робили подібних зустрічей. Дякую.

ПАВЕЛКО А.В. Дякую, Анатолію Сергійовичу.

Колеги, чи є ще зауваження, пропозиції? Немає.

Тоді пропонується підтримати озвучене головою підкомітету Куліченком Іваном Івановичем рішення, а саме: погодити зміни щодо розподілу обсягу субвенцій між місцевими бюджетами відповідно до Постанови уряду № 678 з пропозицією Дубневича.

Хто за дану пропозицію, прошу голосувати. Хто за? Хто проти? Утримався?

ШКВАРИЛЮК В.В. Одноголосно.

ПАВЕЛКО А.В. Одноголосно. Дякую. (Шум у залі)

Один – утримався. Рішення прийнято.

Щодо питань порядку денного рішення комітету прийнято. Дякую всім за участь. До побачення.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку