СТЕНОГРАМА

засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

 

23 травня 2017 року 15-00

 

ПАВЕЛКО А.В. Доброго дня, шановні народні депутати! Сьогодні пропоную дещо змінити звичну процедуру наших засідань і насамперед завершити роботу, що плідно розпочалася на Донеччині у місті Краматорську. Інформую: на нашому засіданні присутній перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Вілінський Євген Семенович. Загалом сподіваюсь, що перебування народних депутатів у Донецькій області, де комітет проводився вперше, було активним і корисним, адже, не зважаючи на нинішнє становище в області, здійснюється широке коло заходів для відновлення Донеччини. Це засвідчило й відкриття найсучаснішої опорної школи і повноцінне забезпечення нового відділення реанімації та кардіохірургії і функціонування важливих для держави промислових виробництв, де ми побували.

У наданих вам матеріалах інформація Донецької облдержадміністрації за всіма напрямками, що розглядалися. Нагадую: серед них питання щодо стану місцевих бюджетів, реалізації інфраструктурних проектів та ремонту основних автомобільних доріг області. Поряд з тим додається ряд звернень до комітету від керівництва області щодо врегулювання проблемних питань за відповідними напрямами. Є пропозиція продовжити обговорення з заслуханих питань і далі за наявності кворуму ухвалити рішення комітету. Є підтримка такого?

Зараз зареєструвалося 16 народних депутатів. На засіданні присутні більше половини від складу членів комітету, кворум є, переходимо до прийняття рішень. Зараз 17 навіть, 17 народних депутатів.

Секретаря комітету немає. Прошу Горбунова Олександра Володимировича здійснити підрахунок результатів голосування. Дякую, Олександр Володимирович.

Прошу підтримати таке рішення: рекомендувати Кабінету Міністрів розглянути можливості врегулювання порушених Донецькою облдержадміністрацією питань та реалізацію наданих пропозицій, направивши до уряду відповідне звернення щодо проблемних питань з бюджетного забезпечення основних напрямів діяльності місцевих органів влади та розвитку регіону. Хто за, прошу голосувати. Хто проти? Утримався? Один.

 

ГОРБУНОВ О.В. 16 – "за".

 

ПАВЕЛКО А.В. Рішення прийнято, дякую.

Розгляд питань виїзного засідання в Краматорську Донецької області завершено. Засідання комітету оголошую закритим (предыдущего).

 


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку