СТЕНОГРАМА

засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

 

05 жовтня 2017 року

 

ПАВЕЛКО А.В. Доброго дня, шановні колеги! Зареєструвалося 15 народних депутатів. На засіданні присутні більше половини від складу членів комітету. Кворум є, засідання оголошую відкритим.

Прошу секретаря комітету Шкварилюка Володимира Васильовича здійснювати підрахунок результатів голосування щодо рішень комітету.

На порядку денному у нас за домовленістю питання про погодження розподілу резерву коштів медичної субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам згідно з розпорядженням уряду № 690-р від 27 вересня 2017 року. Немає заперечень?

 

ШКВАРИЛЮК В.В. Немає.

 

ПАВЕЛКО А.В. На вчорашньому засіданні було заслухано інформацію заступника Міністра охорони здоров'я Ковтонюка Павла Анатолійовича про розподіл резерву коштів медичної субвенції в обсязі 559 мільйонів гривень, що мають бути спрямованими комунальним закладам охорони здоров'я, в першу чергу, на оплату праці.

Ми визначились сьогодні ухвалити рішення щодо погодження такого розподілу. Чи є необхідність заслуховувати питання?

 

ШКВАРИЛЮК В.В. Немає. Ми вчора заслухали.

 

ПАВЕЛКО А.В. Можливо, у народних депутатів є запитання?

 

ШКВАРИЛЮК В.В. Питань немає ні у кого.

 

ПАВЕЛКО А.В. Тоді пропоную ухвалити таке рішення: погодити розподіл резерву коштів медичної субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам згідно з розпорядженням уряду № 690-р. Прошу голосувати. Хто за? Хто проти? Хто утримався?

 

ШКВАРИЛЮК В.В. Утримався – 1. Рішення прийнято.

 

ПАВЕЛКО А.В. Дякую.

Щодо всіх питань порядку денного рішення комітету прийнято. Оголошую засідання комітету закритим.

Дякую всім за участь і бажаю успіху.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку