СТЕНОГРАМА

засідання Комітету Верховної Ради України

 з питань бюджету

 

21 червня 2018 року

 

 

ПАВЕЛКО А.В. Кворум є.

Доброго дня, шановні народні депутати та запрошені! Дякую за те, що є можливість відпрацювати наступний порядок денний комітету.

На засіданні зареєструвалося 15 народних депутатів, на засіданні присутні більше половини від складу членів комітету. Кворум є. Засідання оголошую відкритим.

Прошу секретаря комітету Шкварилюка Володимира Васильовича здійснити підрахунок результатів голосування.

Тепер, шановні колеги, щодо порядку денного сьогоднішнього засідання. Проект порядку денного у вас є. Немає заперечень? Немає.

Переходимо до розгляду питання про погодження Переліку об'єктів, щодо яких здійснюється реалізація заходів з розвитку автомобільних доріг у Чернівецькій області в рамках експерименту відповідно до пункту 33   розділу VI Бюджетного кодексу (згідно з відповідним листом Чернівецької державної адміністрації).

Слово надається виконуючому обов'язки заступника голови Держагентства автомобільних доріг Харченку Олександру Івановичу. Будь ласка.

 

ХАРЧЕНКО О.І. Шановний Андрію Васильовичу! Шановні панове народні депутати! Обласною державною адміністрацією Чернівців надісланий перелік об'єктів з будівництва, ремонту, капітального ремонту та поточного, середнього на загальну суму 28 мільйонів 422 тисячі гривень. До переліку доріг увійшли об'єкти, які перехідні з минулого року, незначні, такі як: Р-62 Криворівня – Чернівці – на 1 мільйон 200, міст через Прут на кілометрі 9 плюс 510 – на 582,5 тисяч гривень, автомобільна дорога М-19 Доманово – Тереблече на ділянці 536 та 918 кілометрі, 542 плюс 018 – 200 тисяч гривень, Р-62  Криворівня – Чернівці на кілометрі 16 … (нерозбірливо) – на 342 тисячі  гривень, Р-62 на кілометрі 31 плюс 400 кілометрів, кілометрі 31 плюс 750 – на 299 тисяч гривень, автомобільна дорога Р-62 на кілометрі 31 плюс 750, кілометр 33 плюс 694 – на 2 мільйони 992 тисячі гривень, автомобільна дорога Т-2601 Чернівці – Путила – на суму 7 мільйонів 903 тисячі гривень. І два нових об'єкти: автомобільна дорога Р-62 Криворівня – Чернівці – на суму 5 мільйонів 441 тисяча 700 гривень і ця ж сама автомобільна дорога на кілометрі 29 плюс 150, кілометри 30-й плюс 990 – на суму 9 мільйонів 460 тисяч 297 гривень. Загальна кількість об'єктів, ще раз повторюю, на суму 28 мільйонів 422 тисячі гривень.

"Укравтодором" перелік погоджений. Просимо вас також погодити.

 

ПАВЕЛКО А.В. Дякую.

Слово надається голові підкомітету Дубневичу Богдану Васильовичу.

 

ДУБНЕВИЧ Б.В. Пропонується комітету підтримати таке рішення: погодити Перелік об'єктів з розвитку автомобільних доріг у Чернівецькій області, що здійснюється в рамках експерименту, поданий листом Чернівецької державної обласної адміністрації від 21 червня 2018 року, з дотриманням вимог Бюджетного кодексу щодо використання коштів спеціального фонду бюджету.

Дякую.

 

ПАВЕЛКО А.В Дякую, Богдане Васильовичу.

Амельченко Василь Васильович, будь ласка.

 

АМЕЛЬЧЕНКО В.В. Я виправлю помилку Богдана Васильовича.

Шановні колеги, ми знаємо, що Чернівецька область в нас є візитівкою південно-західного кордону України, тому я прошу підтримати.

 

ПАВЕЛКО А.В.  Дякую, Василю Васильовичу.

Є пропозиція підтримати озвучене Богданом Васильовичем Дубневичем рішення. Хто - за, прошу голосувати. Хто - проти? Утримався?  

 

ШКВАРИЛЮК В.В. Один - утримався. Рішення прийнято.

 

ПАВЕЛКО А.В. Дякую. Шановні колеги, щодо питань порядку денного рішення комітету прийнято. Оголошую засідання комітету закритим.

Дякую всім за участь і бажаю успіхів.  Дякую.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку