Комітет з питань бюджету у Луганській області

 

На жаль сьогодні Луганщина несе людські, моральні, екологічні та економічні втрати — критично важливим об’єктам інфраструктури в області завдано величезної шкоди (в багатьох випадках незворотно). Тому відродження регіону потребує консолідації зусиль влади, бізнесу, громадянського суспільства, міжнародних організацій та значних фінансових ресурсів усієї держави.



Відтак, головною метою проведення виїзного засідання Комітету у Луганській області, що відбулося 7 липня 2017 року у м. Сєвєродонецьку, було вивчення питань бюджетного забезпечення напрямів діяльності місцевих органів влади області та розвитку регіону, у рамках якого розглядалися питання щодо проблеми та перспектив виконання місцевих бюджетів області в умовах реформування міжбюджетних відносин, розвитку транспортної інфраструктури області, першочергових завдань з відновлення системи надання високоспеціалізованої медичної допомоги населенню області, формування та виконання об'єктів і заходів, що фінансуються за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів Луганської області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.


У рамках здійснюваної поїздки члени Комітету серед іншого ознайомилися з будівництвом для внутрішньо переміщених осіб дев’ятиповерхівки 7-мого мікрорайону міста Рубіжне, побували у смт Новотошківське Попаснянського району, яке знаходиться на відстані двох кілометрів від лінії розмежування, та оглянули стан відновленої інфраструктури, відвідали місто Лисичанськ.



Повернутись до списку публікацій

Версія для друку