Народні депутати України – члени Комітету Верховної Ради України з питань бюджету переконані, що для захисту територіальної цілісності та суверенітету України у час жахливого нападу Росії дуже важливо об’єднати зусилля всіх країн світу та спільними діями міжнародної спільноти зупинити війну. Не дивлячись на агресивні військові дії злочинного російського режиму проти України, порушення ворогом законів і звичаїв ведення бойових дій, підлість російських окупантів, неймовірні за своєю жорстокістю злочини і черговий геноцид українського народу, у цей час страшного випробування український народ тримає удар, виявляючи героїзм, стійкість і високий дух у лавах Збройних Сил України та інших військових формувань, територіальної оборони та просто як волонтери. Українці, які не захотіли коритися, які не захотіли бути «єдиним народом», рятують свою свободу і світ. Світ починає це усвідомлювати і протестує проти агресії Росії в Україні, зокрема за допомогою санкцій, адже навіть традиційно нейтральні країни вирішили завдати удару російській економіці, щоб допомогти закінчити війну в Україні. Однак таких санкцій недостатньо, бо вторгнення не зупиняється. 

Тому ми переконливо просимо світ продовжувати надавати достойну відповідь на російський терор і ще більше посилювати санкції проти Росії за це неспровоковане і жорстоке вторгнення, насамперед, визнавши Росію країною-терористом, довівши неприйнятність ведення бізнесу в Російській Федерації та наповнення її бюджету, з якого йдуть кошти на міжнародний тероризм і знищення мирних українців, а також включити в санкційні списки всіх посадових осіб цієї країни-агресора, запровадити ембарго на всі російські ресурси, продовжити відключення всіх російських банків від SWIFT тощо. 

Члени Комітету з питань бюджету солідарні і всебічно підтримують Президента України, який у своєму виступі перед Конгресом Сполучених Штатів Америки, дякуючи цій країні та її Президенту за надзвичайно вагому підтримку, закликав до більшого: «створити над Україною гуманітарну безпольотну зону або надати захисні системи та літаки, сприяти утворенню союзу відповідальних держав, які матимуть силу й совість, щоб зупиняти конфлікти негайно, а ще до тих пір, поки російська військова машина не зупиниться, потрібні нові пакети санкцій для всіх, на кому тримається цей несправедливий режим».

Нашій країні непросто вистояти у цій війні без допомоги світу. Допоможіть нам здолати агресора, зберегти український народ, принести світу мир і врятувати мільйони людських життів.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

26 квітня 2024 09:24
23 квітня 2024 19:23
22 квітня 2024 14:00
03 квітня 2024 10:09
01 квітня 2024 15:31
29 березня 2024 17:06
24 березня 2024 10:34
22 березня 2024 13:14
21 березня 2024 14:21
20 березня 2024 16:28