У Комітеті з питань бюджету відбулася зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ у рамках проекту "Підтримка реформи управління державними фінансами".

25 лютого 2015, 10:11

У Комітеті з питань бюджету відбулася зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ у рамках проекту «Підтримка реформи управління державними фінансами».

У Комітеті Верховної Ради України з питань бюджету 24 лютого 2015 року відбулася зустріч Першого заступника Голови Комітету Василя Амельченка і Голови підкомітету з питань державного фінансового контролю та діяльності Рахункової палати Івана Крулька з німецьким експертом з питань зовнішнього фінансового контролю, колишнім Президентом Рахункової палати Бремену Лотаром Шпільхофом.

Така зустріч проводилася в рамкам співпраці щодо проекту «Підтримка реформи управління державними фінансами», що реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ.

Під час зустрічі обговорено шляхи удосконалення законодавства щодо здійснення зовнішнього фінансового контролю в Україні в контексті опрацювання у Комітеті з питань бюджету проекту закону про Рахункову палату (реєстр. №2072 від 09.02.2015), внесеного Президентом України.