Комітет з питань бюджету на Київщині

25 вересня 2017, 17:33

 

Комітет з питань бюджету на Київщині

 

Комітет з питань бюджету 22 вересня 2017 року, зібрався у місті Біла Церква, де за участі представників центральних органів виконавчої влади, керівництва та фахівців Київської області, районів і міста були розглянуті питання місцевих бюджетів області, у тому числі щодо новацій у розподілі коштів бюджету розвитку, шляхів забезпечення вирішення першочергових завдань та розвитку житлово-комунального господарства, транспортної інфраструктури міста, зокрема, електротранспорту та дорожньої галузі.

 


Окрему увагу було зосереджено на питаннях соціально-економічного розвитку місцевих громад, реалізації інвестиційних проектів. Серед пріоритетних до впровадження заходів, що потребують державної підтримки, для міста Біла Церква названо реконструкцію стадіону «Трудові резерви».

 

Під час візиту народні депутати України прийняли участь у відкритті заводу пакувального устаткування «Термо-Пак», відвідали Білоцерківський шинний завод АТ «Росава», який на сьогодні є найбільшим в Україні виробником шин, а також стадіон «Трудові резерви».