6 жовтня 2022 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Опубліковано 06 жовтня 2022, о 19:53
На засіданні Комітету з питань бюджету за результатами розгляду порядку денного прийнято такі рішення:

 

Назва питань порядку денного

Загальні результати розгляду

Щодо підготовки до першого читання проекту Закону України про Державний бюджет України на 2023 рік (реєстр. № 8000 від 14.09.2022), поданого Кабінетом Міністрів України.

 

Рекомендовано Верховній Раді проект постанови про висновки та пропозиції до законопроекту, підготовлений Комітетом, прийняти за основу та в цілому.

Про проект Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо актуалізації та удосконалення деяких положень (реєстр. № 8035 від 14.09.2022), поданий Кабінетом Міністрів України.

Рекомендовано Верховній Раді законопроект прийняти за основу,  доручивши Комітету доопрацювати його до другого читання з урахуванням пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи і пропозицій, висловлених у висновку Комітету відповідно до статті 116 Регламенту Верховної Ради, а також, керуючись цією статтею, звернутися до Голови Верховної Ради щодо оголошення при розгляді законопроекту про необхідність внесення пропозицій щодо уточнень, усунення помилок і суперечностей у законопроекті за реєстр. № 8035, що не були предметом розгляду в першому читанні.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку