18 жовтня 2022 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

Опубліковано 18 жовтня 2022, о 11:39
  На засіданні Комітету з питань бюджету за результатами розгляду порядку денного прийнято такі рішення:

 

Назва питань порядку денного

Загальні результати розгляду

Про підготовку до другого читання проекту Закону України про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» щодо створення фонду ліквідації наслідків збройної агресії (реєстр. № 8027).

Рекомендовано Верховній Раді законопроект прийняти у другому читанні і в цілому як закон в остаточній редакції, викладеній Комітетом у порівняльній таблиці до зазначеного законопроекту, з необхідними редакційними і техніко-юридичними правками.

Про проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік»  (реєстр. № 8126 від 14.10.2022), поданий народним депутатом України Арістовим Ю.Ю. та іншими.

 

Рекомендовано Верховній Раді законопроект включити до порядку денного восьмої сесії та за результатами розгляду у першому читанні прийняти за основу і в цілому як закон (з урахуванням необхідності внесення техніко-юридичних і редакційних уточнень у разі прийняття інших законопроектів про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» до розгляду зазначеного законопроекту).

Про розгляд законопроектів щодо їх впливу на показники бюджету та відповідності законам, що регулюють бюджетні відносини, згідно з Регламентом Верховної Ради України і Бюджетним кодексом України (За списком).

Всього законопроектів розглянуто – 50:

не мають впливу на показники бюджету – 27;

мають вплив на показники бюджету – 23, у т.ч.: безпосередній – 13; опосередкований – 10;

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку