Про результати розгляду питань на засіданні від 19 жовтня 2021 року

19 жовтня 2021, 15:57

 

Оперативна інформація

про результати розгляду питань

на засіданні Комітету з питань бюджету

19 жовтня 2021 року (згідно з протоколом № 103)

 

Назва питань порядку денного

Загальні результати розгляду

 

1.

Щодо підготовки до другого читання проекту Закону України про внесення зміни до статті 33 Бюджетного кодексу України щодо уточнення інформації, яка подається Національним банком України для складання Бюджетної декларації (реєстр. № 5853).

Рекомендовано Верховній Раді законопроект розглянути у другому читанні після прийняття законопроекту за реєстр. № 5850 та за результатами такого розгляду прийняти у другому читанні і в цілому як закон в остаточній редакції, викладеній Комітетом у порівняльній таблиці до зазначеного законопроекту, з урахуванням внесення необхідних техніко-юридичних і редакційних правок за результатами прийняття зазначеного законопроекту.

 

2.

Про проект Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України (реєстр. № 6062 від 15.09.2021), поданий Кабінетом Міністрів України.

Рекомендовано Верховній Раді законопроект прийняти за основу,  доручивши Комітету доопрацювати його до другого читання з урахуванням пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи і пропозицій, висловлених у висновку Комітету відповідно до статті 116 Регламенту Верховної Ради, а також, керуючись цією статтею, звернутися до Голови Верховної Ради щодо оголошення при розгляді законопроекту про необхідність внесення пропозицій щодо уточнень, усунення помилок і суперечностей у законопроекті за реєстр. № 6062, що не були предметом розгляду в першому читанні.

 

3.

Щодо підготовки до першого читання проекту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік (реєстр. № 6000 від 15.09.2021), поданого Кабінетом Міністрів України.

Рекомендовано Верховній Раді проект постанови про висновки та пропозиції до законопроекту, підготовлений Комітетом, прийняти за основу та в цілому.