Стенограма підготовлена

Відділом стенографування

Управління технічної роботи з документами

Апарату Верховної Ради України

 

 

 

СТЕНОГРАМА

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань бюджету

 

 

2 лютого 2016 року

(16.15)

 

Веде засідання  Перший заступник Голови Комітету Амельченко Василь Васильович.

 

АМЕЛЬЧЕНКО В.В. На засіданні присутні більше половини від складу членів комітету. Кворум є. Засідання оголошую відкритим. Прошу Секретаря комітету Шкварилюка Володимира Васильовича здійснити підрахунок результатів голосування щодо рішень комітету.

Шановні колеги! Щодо порядку денного сьогоднішнього  засідання.  Проект порядку денного у вас є. Якщо пропозицій інших до порядку денного немає, переходимо до розгляду питання.

Слово надається Мушаку Олексію Петровичу.

 

МУШАК О.П. Шановні колеги! Прошу доповнити прикінцеві положення проекту Закону про  внесення змін до Закону України  "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо фінансування професійно-технічної освіти, зареєстрований під номером 3830-3 від 29 січня 2016 року, наступним положенням: "Визнати такою, що втратила чинність, статтю 32 Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік".

 

ІЗ ЗАЛУ. Підтримати.

 

АМЕЛЬЧЕНКО В.В. Інші пропозиції є?

 

ІЗ ЗАЛУ. Немає.

 

АМЕЛЬЧЕНКО В.В. Є пропозиція заслухати Міністерство фінансів. Слово надається Рожковій Людмилі Олександрівні.

 

РОЖКОВА Л.О. Міністерство фінансів розглянуло колективне депутатське звернення. І наша думка стосовно застосування норми статті 32 Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" – ми вважаємо, що вона вже втратила свою чинність відповідно до Бюджетного кодексу, що бюджетний рік діє протягом одного року бюджетного періоду. В 2015 році працювала Постанова Кабінету Міністрів № 43, якою обмежувалась виплата надбавок до посадових окладів в 2015 році. Ця постанова теж втратила чинність.

 

АМЕЛЬЧЕНКО В.В. Дякуємо.

Пропонується підтримати таке рішення. Включити таку пропозицію до законопроекту 3830-3, підтримати цей законопроект  за основу та в цілому як закон з такою пропозицією, яка була озвучена. Відповідно доручити Комітету з питань бюджету разом з Головним юридичним управлінням внести техніко-юридичні правки.

Хто за, прошу голосувати.  Проти? Утримався?

 

АМЕЛЬЧЕНКО В.В. Прошу оголосити результат голосування.

 

ШКВАРИЛЮК В.В. 11 – за. 3 – утримались. 1 – не голосував. Рішення прийнято.

 

АМЕЛЬЧЕНКО В.В. Рішення прийнято. Дякую вам.

Шановні колеги! Всі питання, які були винесені на комітет, розглянуті. Дякую за роботу. Всього вам найкращого. 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку