СТЕНОГРАМА

засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

 

6 грудня 2017 року (15-00)

 

ПАВЕЛКО А.В. Доброго дня, шановні колеги! Розпочинаємо роботу. Зареєструвалося 16 народних депутатів, зараз присутні. На засіданні присутні більше половини від складу членів комітету. Кворум є. Засідання оголошую відкритим.

Прошу секретаря комітету Шкварилюка здійснювати підрахунок результатів голосування.

Шановні колеги, з початку ми повинні виїзне засідання в Сумській області закрити. На цьому засіданні пропонується завершити роботу, що розпочалася 17 листопада у місті Суми та ухвалити рішення комітету щодо обговорених питань.

У наданих вам матеріалах міститься інформація Сумської облдержадміністрації за всіма напрямами, що розглядалися. Нагадую, серед них питання щодо стану місцевих бюджетів області, основних напрямів реформування галузі охорони здоров'я, проблем зі збереженням мереж дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, перспектив розвитку дорожньої інфраструктури.

Поряд з тим додається звернення керівництва області щодо врегулювання проблемних питань за відповідними напрямами та запропоновано проект листа до уряду.

Шановні колеги, на нашому засіданні присутній перший заступник голови Сумської облдержадміністрації Олександр Олексійович Марченко.

Є пропозиція погодитися з розданими вам матеріалами та запропонованим рішенням по виїзному засіданню. Шановні колеги, погодимося?

 

ІЗ ЗАЛУ. Так!

 

ПАВЕЛКО А.В. Тоді пропоную підтримати таке рішення комітету: рекомендувати уряду розглянути можливості врегулювання порушених Сумською облдержадміністрацією питань та реалізацію наданих пропозицій, направивши відповідне звернення до уряду.

Прошу голосувати. Хто за? Хто проти? Хто утримався? Одноголосно. Дякую.

Шановні колеги, нагадую, що у п'ятницю, 8 грудня, заплановано виїзне засідання комітету у місто Рівне. Запрошую всіх взяти участь у такому засіданні.

Розгляд питань цього виїзного засідання у Сумську область завершено. Засідання комітету оголошую закритим.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку