СТЕНОГРАМА

засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету

 

6 рудня 2018 року

 

ПАВЕЛКО А.В. Шановні колеги, одне питання в порядку денному.

Доповідає від міністерства Бондарчук Надія Леонідівна. Будь ласка, вам слово.

 

БОНДАРЧУК Н.Л. Доброго дня, шановні народні депутати! Доброго дня, Андрію Васильовичу! Вчора на засіданні Уряду було прийнято розпорядження Кабінету Міністрів № 926-р щодо перерозподілу коштів державного фонду регіонального розвитку. Цим розпорядженням перерозподіляються кошти між проектами, знімаються повністю кошти з окремих проектів, там, де на сьогодні ще не проведені тендери, і розподіляються відповідні кошти між проектами, які вже затверджені розпорядженням.

Після цього розпорядження в нас залишається не розподілений залишок біля 12 мільйонів. Але майже 10 мільйонів ми знімаємо по місту Києву по спеціальному фонду, так як немає наповнення, а вони мають закінчити будівництво школи.

Прошу підтримати розпорядження, прийняте Кабінетом Міністрів.

Дякую.

 

ПАВЕЛКО А.В. Дякую.

Ще раз, доброго дня, шановні народні депутати та запрошені! Зареєструвалося 15 народних депутатів. На засіданні присутні більше половини від складу членів комітету. Кворум є. Засідання оголошую відкритим.

Прошу секретаря комітету Шкварилюка Володимира Васильовича здійснити підрахунок результатів голосування щодо рішення комітету.

Тепер, шановні колеги, щодо порядку денного сьогоднішнього засідання. Проект порядку денного у вас є.

Немає інших пропозицій?

Якщо пропозицій до порядку денного немає, переходимо до розгляду питання про погодження змін до розподілу коштів державного фонду регіонального розвитку за адміністративно-територіальними одиницями та інвестиційними програмами і проектами регіонального розвитку у 2018 році відповідно до розпорядження Уряду № 926-р.

Тільки що ми заслухали від міністерства Бондарчук Надію Леонідівну.

Чи є заперечення у Міністерства фінансів? Немає.

Слово надається голові підкомітету з питань бюджетної підтримки регіонального розвитку Павлову Костянтину Юрійовичу. Будь ласка.

 

ПАВЛОВ К.Ю. Шановний Андрію Васильовичу, шановні народні депутати, колеги! На засіданні підкомітету розглянуто це питання. Тому пропонується підтримати таке рішення комітету: погодити зміни до розподілу коштів державного фонду регіонального розвитку відповідно до розпорядження Уряду від 5 грудня № 926-р з урахуванням дотримання вимог Бюджетного кодексу в частині виконання коштів спеціального фонду. Мова йде про перерозподіл між областями без виходу за межі фонду. Тому прошу підтримати.

 

ПАВЕЛКО А.В. Дякую, шановні колеги. Дякую всім за те, що змогли знайти час для участі в засіданні.

Голосуємо?

Віктор Кривенко.

 

КРИВЕНКО В.М. Шановні колеги, я підтримую це рішення. Тільки я хотів би проінформувати пана голову і шановних колег. Вчора ми з вами голосували 9177, Мінекології, перерозподіл 7 мільйонів. Ми знайшли варіант вирішення цієї ситуації. Озвучить пан Шкварилюк з голосу.

 

ПАВЕЛКО А.В. Це в залі вже.

 

КРИВЕНКО В.М. А Сергій Іванович в залі вже підтримає.

Просто щоб всі прокомунікували по своїм фракціям.

 

ПАВЕЛКО А.В. Приймається.

 

КРИВЕНКО В.М. Дякую.

 

ПАВЕЛКО А.В. По даному питанню, яке ми зараз розглядаємо, є пропозиція підтримати озвучену головою підкомітету Павловим Костянтином Юрійовичем пропозицію. Хто за, прошу голосувати. Хто проти? Утримався?

 

ШКВАРИЛЮК В.В. Рішення прийнято.

 

ПАВЕЛКО А.В. Дякую, шановні колеги. Рішення прийнято.

Щодо питання порядку денного рішення комітету прийнято. Оголошую засідання комітету закритим.

Дякую всім за участь і бажаю успіхів.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку